Haaglanden Clinics is een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) voor kaakchirurgie en slaapgeneeskunde en gevestigd in een fraaie villa uit 1900. In het pand aan de Nieuwe Parklaan in Den Haag zijn 4 behandelkamers voor kaakchirurgie en 2 slaapkamers voor slaapgeneeskunde gerealiseerd. De 4 behandelkamers voor kaakchirurgie zijn een mooie mix geworden van een modern ‘state of the art’ behandelcentrum en de oude karakteristieken van de villa uit begin 1900. In het gehele pand is een naast alle techniek voor de behandelstoelen ook een complete z.g.n. VRF luchtbehandelingsinstallatie aangebracht die zorgt voor een overdruk in de ruimten en zesvoudige ventilatie. Op de begane grond zijn tevens een röntgen- en een sterilisatieruimte gecreëerd.
Uitvoering:
Adviseur overall / concept: Medimarks Advies
Adviseur installaties: Quinta ingenieursbureau
Bouwbegeleiding: Bouwkundig Adviesbureau Zeggelaar
Bouw: Kueter Bouwadvies
Installaties E & W: Coldtec Klimaat en Elektrotechniek
Tandtechnische apparatuur: Dentalair
Interieurbouw: Dentalbouw
Vloeren: Erkamp Projectservice
Schilderwerk: Schong schilderwerken
Meubilair: Pet Projectinrichters
Visuals: PPS creating visibility
Hang en sluitwerk: P&E