Fase 2 bestaat uit de facelift van entreehal (begane grond en verdieping) en het kantoor op de eerste verdieping. De vloeren zijn door getrokken in de mosterd kleurig gietvloer die ook boven in de gang naar de boardroom is toegepast. De spreekkamers op begane-grond en verdieping hebben plaats gemaakt voor open zithoeken die een veel uitnodigender en sfeervoller karakter hebben gekregen, mede door de toevoeging van een houten wand en plafond. Als verwijzing naar de huisstijl kleuren, zijn de balie en enkele zitmeubelen uitgevoerd in donker paars. Door in het kantoor een donker plafond en lichte vloer toe te passen heeft deze ruimte een veel grafischer uitstraling gekregen.

Datum:                December 2016

Realisatie:           Ed Kueter bouwadviesbureau

Piet-Jan van den Kommer interieurbouw