Deze woning uit 1906 was aan een volledige renovatie toe. De karakteristieke voorgevel wilden we volledig in tact laten. Aan de achterkant van het huis was kort na de bouw een bakkerij gebouwd, maar in een totaal afwijkende vorm en met een hoogte verschil. Besloten is om een totaal verbouw plan te maken met behoud van de voorgevel en bestaande hoofdstructuur. De aanbouw is er volledig vanaf gegaan, waarna de hoofdlijn van het huis aan de achterzijde is doorgezet. Van binnen is beneden en boven een compleet nieuwe indeling gemaakt. Beneden is een geheel open plattegrond ontstaan, waardoor er een vrij zicht op de tuin is. Boven zijn door middel van het plaatsen van 2 grote dakkapellen en de achteruitbouw, 4 grote slaapkamers en een ruime badkamer gecreƫerd. Achter in de tuin is een tuinhuis ontworpen met ruimte voor een gym en kantoor. Dit tuinhuis vormt een mooie beƫindiging van de tussenliggende nieuw ontworpen en aangelegde tuin.

Bouwkundige uitwerking: Bouwkundig Bureau G. Apeldoorn

Aannemer: Ed Kueter Bouwadvies

Keuken: Beemsterboer Interieurbouw