Mediatrend een bedrijf in online-marketing services met ca 50 medewerkers heeft op de Wezelkoog in Alkmaar hun nieuwe kantoor in gebruik genomen.
Het langgerekte kantoorpand van ca 1000 m2 is van binnen geheel gestript en voorzien van een geheel nieuw interieur, inclusief vloeren, plafonds en verlichting. Het kantoor bestaat uit 2 verdiepingen, boven sales en beneden ontvangst administratie, kantine en trainingsruimten. De opgave was om het wel als één kantoor te ervaren ook voor het onderlinge contact tussen de medewerkers. Hiervoor hebben in één travee 2 kanaalplaatvloerdelen uit de verdiepingsvloer gehaald en daar een grote makkelijk te belopen trap in geplaatst. Deze verbind nu de salesafdeling met de kantine en de administratie. Dit beeld wordt nog versterkt door het hout van de trap door te trekken in zowel de vloer boven bij de salesafdeling als benden in de kantine. Door het toepassen van deels zwarte plafonds met licht vloeren en accenten van naturel hout ontstaat een contrastrijke en toch warme sfeer.