Datum: najaar 2015

Oppervlakte: 47 m2

De verdieping was aan een opknapbeurt toe, met als eis dat er veel kast ruimte moest blijven. Dit is een vraag waar veel mensen in hun slaapkamers mee worstelen, ‘waar laat ik mijn kleren’. Om royale slaapkamers te behouden waar in ieder kamer een 2 persoons-bed kan staan en voldoende kastruimte kon worden gecreëerd stonden de muren in de weg. Constructief konden deze tussenmuren weg en zijn de kasten daarvoor ruimte-scheidend geworden. Hierdoor kon ook gekozen per kamer  welk deel van de kasten hang leg of gesloten werd. Op deze wijze wordt het maximale uit het gebruiksoppervlakte van de verdieping gehaald. Het gebruik van eikenhout in combinatie met wit gespoten deuren draagt bij aan een strakke doch warme sfeer.

Realisatie:

Beukers & Hoogendoorn Interieurmakers

Bouwadviesbureau Ed Kueter

 

Kale ruimte