De nieuwe generatie schoenenwinkels in de lange traditie van Wijdeman. Nadat eerst op Magdalenenstraat 16 in Alkmaar de nieuwe schoenenwinkel voor de man  is gerealiseerd, is nu in de panden op nummer 18 en 20 de nieuwe schoenenwinkel voor de vrouw gerealiseerd. De welvingen in het ontwerp maken de uitstraling en beleving zachter, maar zijn tevens functioneel. De planken hebben allen dezelfde afstand maar door de uitstekende welvingen kunnen hoge laarzen afgewisseld worden met lage schoenen. In de rode toegevoegde blokken kunnen specials getoond worden. Door het contrast van de donkere achterwand, de witte interieur elementen met de warmte van de houtenvloer en de rode accenten ontstaat een rustig en toch levendig beeld waarbij de kleuren van de schoenen volledig tot hun recht komen. Deze nieuwe winkel sluit perfect  aan bij de ‘look & feel’ van de webwinkel van Wijdeman. Bekijk het verbouwproces http://www.youtube.com/watch?v=mA8Dr_YQJQo

  • Realisatie:
  • Bouwbedrijf Kuyper & Zn
  • TIM-Alkmaar interieurbouw